cloud1 cloud2 hyvespage twitterpage facebookpage webpage hill1 imac notebook
meerdere gebruikers per account
per gebruiker een of meerdere kanalen
alle berichten zijn doorzoekbaar
real time statistieken
+
+
+
+
Gecentraliseerd communiceren via meerdere kanalen

Hub2Media is ontwikkeld om scholen, bedrijven en instellingen structuur en overzicht te bieden bij het gecontroleerd communiceren via meedere ( sociale) mediakanalen vanuit 1 punt. Binnen Hub2Media bieden wij diverse mogelijkheden om het uitrollen van uw berichten efficiënt te laten verlopen.

Multi-user functie
Met onze multi-user functie kunt u binnen uw organisatie de inspanningen verdelen over meerdere werknemers. Ieder account ondersteunt het instellen van rechten waarmee mediakanalen kunnen worden toegekend aan specifieke gebruikers.

Maximale controle
Als Super-user heeft u altijd een totaaloverzicht van welke berichten door welke werknemer via welke mediakanaal zijn gepubliceerd. Alle berichten worden opgeslagen en zijn op tal van manieren doorzoekbaar.

Statistieken
Hub2Media biedt u realtime inzicht in het effect van uw berichten. Hiermee ziet u direct of u het geselecteerd netwerk voor u interessant is of uw boodschap dient te worden bijgesteld.

Berichten plannen

Berichten gereed zetten om deze geautomatiseerd op het gewenste tijdstip vrij te geven op social media en andere kanalen? Geen probleem voor het H2M dashboard.

Video en afbeeldingen

Het H2M dashboard beschikt nagenoeg over dezelfde mogelijkheden om video's en afbeeldingen te plaatsen op facebook.Bergen op Zoom : 0164-211375
Helmond : 0492-781909
Copyright 2018 Hub2Media - prijzen exclusief BTW