cloud1 cloud2 hyvespage twitterpage facebookpage webpage hill1 imac notebook
zend naar de populaire platforms
standaard rss feeds
lever af op de desktop
push naar mobile devices
+
+
+
+
Ondersteuning voor alle belangrijke media kanalen

Hub2Social
Momenteel biedt Hub2Media zelfstandige koppelingen met de belangrijkste sociale netwerken van dit moment. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkeling kunt u zich via een van deze netwerken aan ons verbinden.

Hub2Mobile
Redenen om berichten alleen op de mobile app te tonen? Alle Iphone en Android gebruikers met uw app ontvangen de berichten. Pushen van belangrijke berichten behoort ook tot de mogelijkheden.

Hub2Desktop
Bedrijven en instellingen die intensief communiceren met hun klanten en/of eigen medewerkers kunnen onze H2M Desktop applicatie inzetten binnen hun communicatie. Met deze tool komen uw berichten (feeds) realtime binnen op de desktop van uw klant of medewerker.

Hub2RSS
Klanten kunnen zich abonneren op de rss feed van uw website. Deze feed wordt automatisch gevoed door de berichten die u verstuurd vanuit Hub2Media.

Hub2Web
Het kan ook zijn dat u uw berichten wilt plaatsen op een of meerder websites. Denk aan het uitrollen van berichten naar websites van meerder vestigingen of partner websites.

Mobile App

Altijd al een eigen app willen hebben? Met het H2M dashboard stuurt u net zo eenvoudig berichten naar IOS en android based mobile devices.

Maatwerk

Speciale wensen op het gebied van uw berichtenstroom? H2M levert desgewenst modules en plugins voor de meest populaire Content Management System websites.Bergen op Zoom : 0164-211375
Helmond : 0492-781909
Copyright 2018 Hub2Media - prijzen exclusief BTW