cloud1 cloud2 hyvespage twitterpage facebookpage webpage hill1 imac notebook
voor scholen, bedrijven en organisaties
in een gesloten of open netwerk
grip op de berichten
maatwerk mogelijkheden
+
+
+
+
Zo gebruiken zij Hub2Media

Diverse bedrijven, scholen en organisaties hebben de voordelen van Hub2Media al ontdekt. Hier treft u een aantal voorbeelden aan hoe onze producten worden ingezet bij enkele van onze klanten.

IAM System

Etienne Schenker : "Wij richten ons met name op gemeenten, uitgaansgelegendheden en de retailsector. Via ons unieke systeem wordt realtime informatie verzameld over het IAMcard gebruik. Om de bij ons aangesloten partners snel en efficient op de hoogte te brengen van updates, aanpassingen en nieuwe mogelijkheden in onze webportals en terminal software gebruiken wij de branded desktop applicatie. Elke partner installeert de desktopreader op de laptop of PC en als wij een bericht verzenden geeft de desktop applicatie direct een melding. En dat terwijl de applicatie geheel in onze bedrijfsidentiteit is vormgegeven."

PIT Academie

Rien de Greef : "PIT Academie heeft zich als advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in het begeleiden en implementeren van veranderingen binnen organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Onze focus ligt daarbij vooral op gedragsverandering van mensen binnen teams en organisaties. Het E-Learning platform van Hub2Media is voor ons een perfecte manier om trainingen snel beschikbaar te stellen aan onze cursisten. Daarnaast kunnen we met hetzelfde gemak tests maken om de opgedane kennis online te toetsen."

Rommtech

Erik Rommens : "Om onze producten en diensten via social media onder de aandacht te brengen gebruikten wij software die veelal ontwikkeld is voor persoonlijk gebruik. In onze organisatie wilden we dat meerdere mensen berichten, tips en events konden verzenden vanuit 1 omgeving. Door de toepassing van individuele gebruikersaccount kunnen we nu zelf bepalen wie wat kan verzenden en naar welk social platform, RSS, website en desktop applicatie."

FAT BMX magazine

Bart de Jong : "Bij het onderhouden van onze FAT BMX portal willen we snel onze doelgroep op de hoogte brengen van nieuwe content. De Hub2Desktop add-on is hierbij de perfecte manier. Met een korte tekst en bijbehorende link trekken we de gebruiker vanaf zijn desktop naar onze website. Door de mogelijkheid om meerdere kanalen in te stellen kan de gebruiker in de applicatie zijn voorkeuren aangeven: freestyle, racing, etc. waardoor de gebruiker direct gelinkt wordt naar de informatie binnen zijn interessegebied. De mogelijkheid om ook feeds van andere partijen toe te voegen onderstreept door de duidelijke FAT branding onze positie als autoriteit en leverancier van BMX content."

Artimond Kunstfestival

Het Artimond Kunstfestival stond wat betreft sociale media nog in de kinderschoenen. Een gecontroleerde start was de belangrijkste voorwaarde voor het inzetten van deze kanalen. De nadruk ligt vooralsnog op het informeren van volgers over de ontwikkelingen in de aanloop naar het Kunstfestival (zenden). Het bereik wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

Sociale media bieden ook meer flexibiliteit dan de traditionele nieuwsbrieven die ieder jaar door het festival werden verstuurd. Volgers kunnen nu zelf bepalen of ze de informatie willen ontvangen of niet. Dit ontlast de festivalorganisatie ook op het gebied van in en uitschrijvingen.

Het Kunstfestival is voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Deze komen en gaan. Door gebruik te maken van het Hub2Media Dashboard worden alle berichten opgeslagen zodat nieuwe vrijwilligers voort kunnen borduren op het werk van zijn of haar voorganger.

Hub2media heeft een helder plan van aanpak gepresenteerd, de juiste profielen geclaimd en deze vervolgens gekoppeld aan het Hub2Media Dashboard. Het festival heeft er voor gekozen om zelf de communicatie te verzorgen.Bergen op Zoom : 0164-211375
Helmond : 0492-781909
Copyright 2018 Hub2Media - prijzen exclusief BTW