cloud1 cloud2 hyvespage twitterpage facebookpage webpage hill1 imac notebook
differentieer op netwerk en doelgroep
realtime inzage in berichten
go viral via slimme koppelingen
1 op 1 communicatie
+
+
+
+
Sociale media ter ondersteuning van uw marketing doelstelling

Afgezien van een bepaalde overlap bedient ieder sociaal netwerk een zekere doelgoep. Dat maakt ze uitermate geschikt voor marketingdoeleinden. Hub2media biedt de mogelijkheid om uw updates, berichten, en media gecentraliseerd uit te rollen naar de door u gewenste (sociale) media.

Differentieren op netwerk en doelgroep
Door directe en onafhankelijke koppelingen vanuit Hub2Media met de grootste sociale netwerken van dit moment heeft u een volledig controle over uw berichtenstroom. Volledige synchonisatie van uw berichten is met Hub2Media geen enkel probleem. Maar u kunt ook per bericht bepalen via welk netwerk deze dient te worden uitgerold. Zelfs verregaande differentiatie in de benadering van uw volgers binnen een netwerk kan door door de inzet van meerdere "consumers".

Virale distributie
Berichten gepubliceerd op sociale netwerken kunnen via het vrienden van vrienden potentieel een groot bereik hebben. H2M biedt meerdere slimme koppelingen die van dit principe gebruik maken en waarmee uw berichten ook doel treffen bij groepen die anders buiten uw bereik blijven.

Hub2Desktop applicatie
Als u intensieve communicatie heeft met uw doelgroep of simpelweg behoorlijk wat te melden heeft, kunt u uw doelgroep een branded desktop applicatie aanbieden.

Meer dan een dashboard

Met ruim 15 jaar ervaring op gebied van design, communicatie en internet weten wij waar u tegenaan loopt op het gebied van externe communicatie.

Hub2Speed meeting

Naast technische oplossingen begeleiden wij klanten bij hun eerste stappen op het terrein van social media.Bergen op Zoom : 0164-211375
Helmond : 0492-781909
Copyright 2018 Hub2Media - prijzen exclusief BTW